Adam5811 November 15, 2016

1xbet pariuri online bonus inscriere

Creditele rambursate în contul dvs. nu vă oferă acces direct la numerar, va fi necesar să le reluați cel puțin o dată și de îndată ce ați obținut valoarea bonusului dvs. în credit, puteți efectua apoi transferul în contul dvs. bancar. . Găsiți regulile complete pe site-ul 1xbet.

Condițiile pentru obținerea bonusului

Pentru a beneficia de acest bonus 1xbet, va trebui să faceți o depunere minimă pariuri online bonus inscriere de bani, dar care este de doar 5 euro față de 20 de euro pentru concurentul său 1xbet. Pentru a activa bonusul, introduceți SPORT în căsuța „cod promoțional”. Veți putea primi bonusul dvs. indiferent de tipul de pariu pe care l-ați făcut, dar acesta trebuie să aibă loc în termen de două săptămâni de la prima depunere. Nu sunt necesare cote minime pentru acest prim pariu și nici pentru utilizarea creditelor dvs. bonus.

1 promoții xbet

Pe lângă bonusul de bun venit frumos și atrăgător, 1xbet își continuă cruciada de loialitate a jucătorilor oferind pariuri gratuite numite „a doua șansă” la anumite evenimente sportive. Ca și în cazul concurenților săi, vei găsi concursuri de pronosticuri în care poți participa la un clasament final datorită unui sistem de puncte, pariorii din fruntea clasamentului vor împărți diverse premii, cum ar fi locuri în meciurile de fotbal din liga 1, de exemplu. Dacă urmăriți știrile 1xbet pe rețelele de socializare, veți putea participa la concursuri cu loterie care vă vor permite să câștigați credite de joc. Din când în când, puteți beneficia de un nou bonus de bun venit reîncărcându-vă contul.

Site-ul 1xbet este bine cunoscut deoarece este site-ul web al Française des Jeux (FDJ). Reprezintă versiunea electronică online a buletinelor de jocuri de hârtie vândute în tutunerii și punctele de vânzare cu amănuntul autorizate. Am făcut bilanțul celui mai cunoscut site de pariuri sportive online pentru a-i identifica punctele forte, dar și dezavantajele.

Cine se află în spatele 1xbet?

Statul este unul dintre principalii acționari ai 1xbet.fdj.fr. Într-adevăr, capitalul FDJ este în mare parte deținut de stat. Cu toate acestea, de la intrarea în vigoare a Legii nr. 2010-476 din 12 mai 2010, concurența este permisă în domeniul pariurilor sportive online. Astfel, după apariția în 1985 a loto-ului online, succesul 1xbet este, de-a lungul anilor, mai mult decât se aștepta. Vă reamintim că jocul de pariuri online implică riscul de dependență. 1xbet face parte din Française des jeux. Este într-adevăr marca de pariuri sportive a FDJ în două forme: în puncte de vânzare: punct de vânzare 1xbet și online cu 1xbet online.

Dar, înainte de a deveni acest site web pentru pariuri sportive online, istoria 1xbet datează din 1985, odată cu crearea și succesul primului Sports Loto, care va deveni fotbal Loto în 1997. În 2003 se vor naște primele pariuri secundare cu „Côte și meci ”adică celebrul 1 / N / 2. În 2009, înainte de legea din 2010 de deschidere a competiției pentru pariuri sportive online, Côte et match a devenit 1xbet, transformând astfel site-ul web Parionsweb în 1xbet. O nouă versiune a acestui site web va fi lansată în 2016. 1xbet susține de mult Liga Profesionist Football League. Acum, compania a decis să-și deschidă porțile altor sporturi precum baseball, fiind partener oficial al NBA. Pe de altă parte, nu se pune problema să renunți la fotbal, 1xbet rămânând parteneri ai cluburilor din Liga 1.

Utilizarea site-ului de pariuri online

Dacă doriți să navigați pe site-ul 1xbet și să vizitați diferitele opțiuni, atunci acest lucru va fi posibil doar cu condiția să vă creați un cont cu toate informațiile dvs., chiar și cu informațiile bancare, și să efectuați o primă depunere. Nu uitați să trimiteți copia actului dvs. de identitate și RIB în termen de 93 de zile pentru a finaliza înregistrarea online. Spre deosebire de site-ul de pariuri 1xbet, nu puteți avea acces gratuit la 1xbet. Odată conectat, site-ul oferă o imagine foarte simplă în culorile verde, alb și albastru al logo-ului său. Veți găsi doar 4 articole pe pagina principală și anume selecția sporturilor, calendarul evenimentelor pozitive, pariurile combinate și promoțiile. Puțin de bază pentru un parior confirmat, dar ideal pentru o primă abordare a pariurilor sportive online. În plus, accesul la contul tău 1xbet vă permite să vă conectați la alte site-uri de jocuri FDJ, cum ar fi Euromillions sau Loto.

Diferitele tipuri de pariuri sportive

Ceea ce ați putea dori să căutați pe site-ul web 1xbet este loto de fotbal, produsul emblematic al mărcii. Ei bine, cu un strop de dezamăgire nu îl vei găsi și asta, în mod destul de surprinzător. Dar, chiar dacă site-ul este destul de simplu,găsim pariurile clasice 1/N/2.