1xbet bonus

Adam5811 May 9, 2016

Cum se poate plictisi o astfel de perspectivă? Oceanul Atlantic strălucește în depărtare, cu o navă de pază care patrulează pe țărm. El supraveghează cea mai faimoasă plajă din lume și arena pe ea. Multe vor curge de aici astăzi – și alții vor dansa în jur. Puterea jocurilor Betano din acest an nu va oferi mult; biletele de volei pe plajă au dispărut mai repede decât fotbalul. Cine ar rezista? “Atmosfera va fi incredibilă. Energia locului va ridica nivelul jocului dincolo de ceea ce am văzut în lume până acum “, a spus Lauren Fendrick.

Cehii vor fi acolo.Barbora Hermannová și Markéta Sluková s-au calificat pentru ultimul minut prin Cupa Continentală. Și deși nu au un grup simplu și vorbesc modest despre ambițiile lor, cine știe ce pot face? La urma urmei, au fost deja argint la Campionatul European pentru anul Betano în care au jucat împreună, câștigând turneul World Series și depășind calificările de joc provocatoare.

“Nu aparținem preferatelor. Desigur, nu este ceea ce spunem: Acum vă vom arăta pe toți și vom câștiga turneul. Pentru noi, este uimitor că am ajuns aici. Și asta va fi motto-ul întregului nostru ședere.Ar fi păcat dacă ne punem așteptări inutile pe noi înșine “, a spus Sluková, care a câștigat locul cinci cu Kristyna Kolocova în meciurile Betano pariuri sportive fotbal anterioare de la Londra. Major când au ajuns la sferturile de finală de la Klagenfurt. Și s-ar putea să ajungă și mai departe, fără genunchiul lui Hermann, care a decis să se salveze înaintea vârfului sezonului: “A fost un rănit mic acolo. Mă doare un pic cu mișcări, dar încerc mereu să fac ceva. Cred că va răni un pic, dar voi uita de el în joc. ”

Atmosfera extraordinară o va ajuta cu siguranță. Așteptare pentru carnaval, muzică tare, samba – arată doar.De la introducerea volei de plajă la Jocurile Olimpice Betano din 1996, a fost ținută o singură dată pe o plajă reală, în Sydney, în 2000, la faimosul Bondi. Se întâmplă a doua oară acum – și chiar pe unul dintre locurile iconice…

“Este uimitor să jucați Copacabana. Energia este electrizantă “, a declarat triplul campion olimpic Kerri Walsh Jennings. “Va fi uimitor să jucați în fața unor astfel de fani pasionați. Cu toții ne bucurăm. ”

> Scenele despre Copacabana atrag Betano și, în același timp, irită inscrutabilitatea. “Brazilienii sunt atât de…plin de viață “, a spus Sluková. “Și atât de entuziasmați de jocul în care pot fi nedrepți”. Ea știe că poate conta pe fluierul, beepul, comportamente pe care de obicei nu le are în alte țări. Cu atât mai mult cu cât îl invită, alături de Hermann, pe Agatha și Barbara (astăzi la ora 20:30). “Poate că ceva nu se așează pe capul nostru”, a sperat ea. View of Rio de la cursele de volei de la Olympic Beach Ambele echipe se cunosc bine, dar s-au întâlnit de trei ori în acest an, cehii au câștigat . “Ei și noi am schimbat tacticul jocului puțin, vom dori să vă surprindă”, a spus Hermann. Și nu și-a acoperit încântarea în premieră olimpică. “Centrkurt este imens. Nu am stat Betano niciodată pe un teren mai mare de volei pe plajă.Și cu ideea că ar fi vândut toate, buzunarele mele au fost pe mâinile mele “, a spus ea. Cel de-al doilea va fi jucat de cehi, luni, cu Elsa și Liliana, grupul se va încheia miercuri împotriva lui Gallaya și Klugova. Și pe…? “Putem câștiga două jocuri, dar putem și să pierdem pe toată lumea”, susține Betano Hermann.

Oricum, experiența va fi.